Mols-Linien Odden - Århus

Mols-Linien sejler med verdens største hurtigfærger på ruterne Odden-Aarhus og Odden-Ebeltoft i Danmark. Overfarten sparer dig for 200 kilometer og tager henholdsvis 75 og 55 minutter. Om bord er der gratis WiFi, så du kan arbejde effektivt og få det maksimale ud af din rejsetid.

Ved brug af EasyGo får du den bedste og mest fleksible billet-type, Business BlueClass, som giver dig en lang række fordele og topprioritet, fra du ankommer, til du kører fra borde igen:

  • Garanteret plads om bord, når blot du er checket ind senest fem min. før afgang
  • Ingen reservation nødvendig
  • Ekspres check in
  • Først muligt af og på hurtigfærgen
  • Adgang til færgens business lounge

Når du bruger EasyGo er alle i bilen inviteret indenfor i færgens business lounge, hvor er ekstra god plads og strømstik til din computer.

Bemærk, at EasyGo kun gælder for personbiler.

 

EasyGo Priser
Personbil incl. max. 9 personer850,00 DKK

Køreanvisninger

Følg de blå business-skilte for ekspres check in på havnene

Kundeservice
Telefon: +45 70 10 14 18
Skriv til kundeservice
Besøg hjemmesiden

Hvad er en OBE?

En OBE er den enhed, som du har modtaget fra din udsteder, f.eks. BroBizz®, ØresundBizz®, AutoBizz eller AutoPASS.

Læs mere

EasyGo® - et registreret varemærke.

Hjemmesiden www.easygo.com ("Hjemmesiden") udbydes af:
Sund og Bælt Holding A/S ("Sund og Bælt"), Vester Søgade 10, 1601 København V, CVR-nr. 15694688
Enhver henvendelse vedrørende Hjemmesiden kan rettes til Sund og Bælt ved brug af ovennævnte kontaktoplysninger.
Hjemmesiden indeholder også oplysninger fra tredjemand samt links til andre hjemmesider. Sund og Bælt har ingen kontrol over sådanne oplysningers korrekthed eller deres indhold. Sund og Bælt kan derfor ikke holdes ansvarlig for skader, der måtte opstå som følge af brugen af, adgangen til eller den manglende mulighed for at bruge denne type oplysninger eller indholdet på andre hjemmesider.
Sund og Bælt garanterer hverken udtrykkeligt eller underforstået for integriteten, korrektheden, aktualiteten, ikke-krænkelsen, tilgængeligheden, pålideligheden eller fuldstændigheden af oplysningerne på Hjemmesiden eller for egnetheden til den brug, som den besøgende har tænkt sig at foretage.
Sund og Bælt tager forbehold for eventuelle trykfejl, udeladelser, prisændringer, aflysninger, midlertidige lukninger af vejanlæg og lignende og kan således ikke holdes ansvarlig herfor.