Veipakke Salten

Bompengene skal være med til finansiere Tverlandsbrua og vejsystemet rundt om.Der kræves bompenge ind i begge retninger, alle dage, hele året.

EasyGo Priser
Fv 17 Godøystraumen19,80 NOK39,60 NOK
Rv 80 Strømsnes25,20 NOK50,40 NOK
Rv 80 Vikan18,90 NOK37,80 NOK
Skjæringa13,50 NOK40,50 NOK
Gamle Riksvei13,50 NOK40,50 NOK
Junkerveien13,50 NOK40,50 NOK
Kirkeveien13,50 NOK40,50 NOK
Jernbaneveien13,50 NOK40,50 NOK
Rønvikveien13,50 NOK40,50 NOK
Bodøtunnelen13,50 NOK40,50 NOK

Køreanvisninger

Bomstationerne er automatiske. Du skal ikke stoppe ved passering, men køre lige igennem.

Kundeservice
Besøg hjemmesiden

Personoplysninger

Bruk av brikken blir registrert i forbindelse med betalingskontroll, fremstilling av anonymisert statistikk og opplysninger til deg som kunde. Når du passerer en bomstasjon registreres en kode for bompengeanlegget du passerer og dato og tidspunkt for passering.

Hvis brikken ikke kan registreres, tas det bilde av bilens registreringsnummer. Det tas ikke bilde av personene i bilen.

Opplysningene som registreres benyttes bare til å administrere EasyGo-tjenestene og kan kan bli utlevert mellom operatører av tjenestene. Ved tvist om betalingsplikten, oppbevares opplysningene inntil kravet er gjort opp eller rettslig avgjort.

Hvad er en OBE?

En OBE er den enhed, som du har modtaget fra din udsteder, f.eks. BroBizz®, ØresundBizz®, AutoBizz eller AutoPASS.

Læs mere

EasyGo® - et registreret varemærke.

Hjemmesiden www.easygo.com ("Hjemmesiden") udbydes af:
Sund og Bælt Holding A/S ("Sund og Bælt"), Vester Søgade 10, 1601 København V, CVR-nr. 15694688
Enhver henvendelse vedrørende Hjemmesiden kan rettes til Sund og Bælt ved brug af ovennævnte kontaktoplysninger.
Hjemmesiden indeholder også oplysninger fra tredjemand samt links til andre hjemmesider. Sund og Bælt har ingen kontrol over sådanne oplysningers korrekthed eller deres indhold. Sund og Bælt kan derfor ikke holdes ansvarlig for skader, der måtte opstå som følge af brugen af, adgangen til eller den manglende mulighed for at bruge denne type oplysninger eller indholdet på andre hjemmesider.
Sund og Bælt garanterer hverken udtrykkeligt eller underforstået for integriteten, korrektheden, aktualiteten, ikke-krænkelsen, tilgængeligheden, pålideligheden eller fuldstændigheden af oplysningerne på Hjemmesiden eller for egnetheden til den brug, som den besøgende har tænkt sig at foretage.
Sund og Bælt tager forbehold for eventuelle trykfejl, udeladelser, prisændringer, aflysninger, midlertidige lukninger af vejanlæg og lignende og kan således ikke holdes ansvarlig herfor.