Kundeservice

Hvor kan jeg bruge min EasyGo OBE?

Hvis du har en EasyGo Basic OBE, kan du bruge den på  i alle betalingsanlæg tilknyttet EasyGo i Norge, Danmark, ved Øresundsbroen samt på færger mellem Sverige og Danmark, mellem Danmark og Tyskland og på mange færger i Norge. Det kræver dog, at tjenesteudbyderen, der har udstedt OBE’en, har aftaler med hvert af disse betalingssteder.

EasyGo+ OBE'er kan i princippet bruges på alle EasyGo betalingssteder, men det et krav, at tjenesteudbyderen, der har udstedt OBE’en, har en aftale med det enkelte betalingssted.

For detaljer, se kortet på dette website og websted for de enkelte betalingssteder.

Hvordan bruger jeg EasyGo?

Hvis du har en OBE fra en tjenesteudbyder tilsluttet EasyGo, kan du bruge EasyGo-tjenesten til alle EasyGo Basic betalingssteder, der har en aftale med din tjenesteudbyder.

Det er vigtigt, at du læser monteringsvejledningen  for at sikre, at OBE’en bliver registreret korrekt.

Fakturering

Din tjenesteudbyder fakturerer dig for dine EasyGo-passager. Fakturaen indeholder oplysninger om, hvor og hvornår du har brugt din OBE.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine fakturaer eller konto, skal du kontakte din tjenesteudbyder for yderligere oplysninger.

Lokalaftaler

Nogle betalingsopkrævere tilbyder større rabatter, hvis du opretter en lokalaftale med dem. Du kan bruge den OBE, du allerede har modtaget fra din tjenesteudbyder, til sådanne aftaler, men fakturering sker direkte fra betalingsopkræver  - ikke via din tjenesteudbyder.

Hvem skal jeg kontakte?

Du skal  kontakte din tjenesteudbyder, hvis du har spørgsmål vedrørende en passage, fakturering, eller hvis du vil ændre kontrakten.

Hvis du har spørgsmål vedrørende et bestemt betalingssted, kan du kontakte betalingsstedet / betalingsopkræver.

Kræver EasyGo-tjenesten specielle OBE'er?

EasyGo-tjenesten kræver ikke specielle OBE'er. OBE leveret af din lokale tjenesteudbyder / udsteder er godkendt i de fleste EasyGo-takstsystemer. Der er dog nogle lande, i øjeblikket kun Østrig, hvor OBE'er er obligatoriske for tunge køretøjer over 3,5 ton, det kræver OBE'er, der inkluderer køretøjsdata. Den type  OBE'er hedder EasyGo +, og de leveres ikke af alle tjenesteudbydere. Andre lande som Norge, Danmark og Sverige accepterer både EasyGo Basic OBE'er, som ikke inkluderer den type køretøjsdata, såvel som EasyGo + OBE'er.

Kan jeg bruge mere end en OBE?

Hensigten med med EasyGo-tjenesten er, at du skal kunne betale med den samme OBE i alle betalingsanlæg  tilknyttet EasyGo. Bemærk, at hvis du har monteret mere end en OBE i dit køretøj, kan det resultere i, at den forkerte OBE bliver registreret, og at du dermed kan risikere at blive opkrævet forkert.

Kan jeg flytte OBE fra et køretøj til et andet?

Hver OBE er registreret til et bestemt køretøj / nummerplade i kontrakten mellem kunden og tjenesteudbyderen, og det er derfor ikke tilladt at flytte OBE’en til et andet køretøj.

Hvad skal ”indtastes” på EasyGo+ OBE’en?

Ved kørsel i Østrig skal føreren altid indtaste antallet af aksler på køretøjet i sin OBE.

Hvad skal man gøre, hvis EasyGo+ OBE’en ikke fungerer, når man kører i Østrig?

Hvis en OBE ikke fungerer, skal føreren straks (dvs. inden for 5 timer / 100 km) kontakte et "Go Sales Point", der ligger langs de østrigske motorveje.

Hvad er en "Vehicle Declaration", og hvad er hensigten med den?

En "Vehicle Declaration" er et dokument, som du altid skal opbevare i bilen sammen med din OBE, når du rejser i Østrig. Hvis du bliver standset på en af ​​de østrigske motorveje, skal du på forespørgsel fremvise din "Vehicle Declaration" .

Hvem kan bruge EasyGo+?

EasyGo+ er tilpasset køretøjer over 3,5 tons, som kører på det østrigske betalingsvejnet. EasyGo+ OBE'er kan dog bruges i alle EasyGo-betalingssystemer, der har en aftale med den tjenesteudbyder, der har leveret din OBE.

Faktureres passager inklusive moms?

En momspligtig passage faktureres inklusive moms.