Kundeservice

Hvor kan jeg bruge min EasyGo OBE?

Hvis du har en EasyGo Basic OBE, kan du bruge den på alle betalingsanlæg, der er forbundet til EasyGo i Norge, Danmark og Øresundsbroen samt på færger mellem Sverige og Danmark, mellem Danmark og Tyskland og på mange færger i Norge. Hvis du har en EasyGo + OBE, kan du bruge din OBE på de samme bomstationer som med EasyGo basic og i Østrig.

For detaljer, se kortet på dette websted og webstedet for de enkelte betalingssteder.

Hvordan bruger jeg EasyGo-tjenesten?

Hvis du har en OBE fra en tjenesteudbyder / udsteder tilsluttet EasyGo, kan du bruge EasyGo-tjenesten uden at tage yderligere handlinger.

Det er vigtigt, at du læser instruktionerne for montering af din OBE for at sikre, at OBE er korrekt registreret.

Fakturering

Din tjenesteudbyder / udsteder fakturerer dig for dine EasyGo-passager. Fakturaen vil indeholde oplysninger om hvor og hvornår du har brugt din OBE.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dine fakturaer eller konto, skal du kontakte din tjenesteudbyder for yderligere information.

Lokalaftaler

Nogle bompengeopladere tilbyder større rabatter, hvis du opretter en lokalaftale med dem. Du kan bruge den OBE, du allerede har til sådanne aftaler, men du kan blive faktureret direkte af bompengelader - ikke via din tjenesteudbyder / udsteder.

Hvem skal jeg kontakte?

Normalt skal du altid kontakte din tjenesteudbyder vedrørende spørgsmål vedrørende passage, fakturering eller hvis du vil ændre kontrakten. Hvis din forespørgsel vedrører en lokalaftale med et betalingssted, skal du muligvis kontakte betalingsstedet.

Kræver EasyGo-tjenesten specielle OBE'er?

EasyGo-tjenesten kræver ikke specielle OBE'er. OBE leveret af din lokale tjenesteudbyder / udsteder er godkendt i de fleste EasyGo-takstsystemer. Der er dog nogle lande, i øjeblikket kun Østrig, hvor OBE'er er obligatoriske for tunge køretøjer over 3,5 ton, det kræver OBE'er, der inkluderer køretøjsdata. Den type  OBE'er hedder EasyGo +, og de leveres ikke af alle tjenesteudbydere. Andre lande som Norge, Danmark og Sverige accepterer både EasyGo Basic OBE'er, som ikke inkluderer den type køretøjsdata, såvel som EasyGo + OBE'er.

Kan jeg bruge mere end en OBE?

Introduktionen med EasyGo-tjenesten er, at du skal være i stand til at betale på alle bomstationer, der er forbundet til EasyGo med samme OBE. Bemærk, at hvis du har monteret mere end en OBE i dit køretøj, kan dette resultere i, at den forkerte OBE registreres, og du kan blive debiteret forkert.

Kan jeg flytte OBE fra et køretøj til et andet?

Hver OBE er registreret for et specifikt køretøj / nummerplade i kontrakten mellem brugeren og tjenesteudbyderen / udstederen, og det er derfor ikke tilladt at flytte OBE til et andet køretøj.

Hvad skal ”indtastes” på EasyGo+ OBE’en?

Ved kørsel i Østrig skal føreren altid indtaste det samlede antal aksler på køretøjet ved hjælp af afbrydere på EasyGo + OBE.

Hvad hvis EasyGo+ OBE’en ikke virker, når der køres i Østrig?

Hvis OBE ikke fungerer, når han kører i Østrig, skal føreren straks (inden for 5 timer eller 100 km) kontakte et "Go Sales Point" beliggende langs de østrigske motorveje.

Hvad er en ”Vehicle declaration” og hvad skal den bruges til?

En "vehicle declaration" er et dokument, som du altid skal opbevare i køretøjet sammen med din OBE, når du rejser i Østrig. Hvis dit køretøj stoppes på en af ​​de østrigske motorveje, skal du vise din "vehicle declaration" på forespørgsel.

Hvem kan benytte EasyGo+ tjenesten?

EasyGo + -tjenesten er tilpasset køretøjer over 3,5 ton, der kører i Østrig. EasyGo + OBE'er kan dog bruges til alle EasyGo-betalingssteder.

Vil fakturaer blive faktureret inklusive moms?

Passager, der er underlagt moms, faktureres inklusive moms.